Συναγερμός σήμανε στην Τούσις, στη μικρή πόλη της ανατολικής Ελβετίας, μετά από πυρκαγιά σε κτίριο κατοικιών που εκδηλώθηκε την περασμένη νύκτα. Από το περιστατικό τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι, ενώ πέντε ακόμη παραμένουν αγνοούμενοι, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, η οποία ενημερώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα.
Τη νύκτα της Πέμπτης προς Παρασκευή ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην Τούσις, με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς ένα εστιατόριο και διαμερίσματα. Η αστυνομία του καντονιού Γκριζόν ανέφερε ότι πέντε άνθρωποι αγνοούνται, ενώ δεκατέσσερις άνθρωποι κατάφεραν να βγουν από το φλεγόμενο κτίριο.
Ανάμεσά τους είναι και οι οκτώ τραυματίες, με τις αρχές να διευκρινίζουν ότι δύο βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, δύο σε μέτρια και δύο σε ελαφρά.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
![]()
