Ο γνωστός αθλητικογράφος συγκινεί μιλώντας για την πρώην γυναίκα του έφυγε από τη ζωή μετά από μια απλή χειρουργική επέμβαση
Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είπε στο MEGA: «Από τη σχέση μου με την Άντζελα μου μένει μια πολύ καλή ανάμνηση. Γιατί όπως λέω οι μητέρες καθορίζουν τα παιδιά. Κι επειδή έλειπα πάρα πολύ από το σπίτι με ταξίδια και μεταδόσεις, πάντα έλεγα ότι ήταν σημαντικό να υπάρχει ένας άνθρωπος πίσω να βάζει τα παιδιά σε μια σειρά.
Οι σχέσεις μας πέρασαν τα πάνω και τα κάτω τους, ήταν όμως ένας υπέροχος άνθρωπος. Το πρόβλημά μου ήταν στο τέλος. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε την καύση στην Ελλάδα και πήγαμε στη Βουλγαρία. Αυτό ήταν πάρα πολύ σκληρό.
Δεν της είπα όσα ήθελα να πω. Πάντα θεωρείς ότι έχεις χρόνο μπροστά σου. Αν την είχα τώρα εδώ θα της έλεγα “πρόσεχε”. Μπήκε για μια απλή επέμβαση και “έφυγε”. Θα της έλεγα να χαρεί τα παιδιά της που κάνουν αυτή την πορεία που κάνουν και μεγάλο μέρος του χαρακτήρα τους τον διαμόρφωσε εκείνη»
Δείτε επίσης: Light για Αντετοκούνμπο: «Πριν πάει στο NBA ήταν απλά ένας αράπης» (vid)
- Φορτηγό πλοίο χωρίς κυβερνήτη πλέει στα ανοιχτά του ακρωτηρίου Μαλέα λόγω μηχανικής βλάβης
- Υεμένη: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν ότι έχουν πλήξει πάνω από 1.000 στόχους από τα μέσα Μαρτίου
- ΗΠΑ: Απέλαση Κουβανής μητέρας χωρίς την ενός έτους κόρη της – Τι ισχύει;
- Στα Νέα της Τετάρτης: Από οικόπεδα σε χωράφια, πώς χάνουν χιλιάδες περιουσίες
- Αργεντινή: Δημοσιεύθηκε το ψηφιακό αρχείο με τους Ναζί που κατέφυγαν στη χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο