Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο Mega αναφέρθηκε στον “διπλό” και “φουσκωμένο” λογαριασμό ρεύματος που την σόκαρε
Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μετά τον φουσκωμένο λογαριασμό του προηγούμενου μήνα, αυτή τη φορά ήρθαν στο σπίτι δύο λογαριασμοί με διαφορά λίγων ημερών.
Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε σχετικά για το λογαριασμό του ρεύματος
«Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να το αποφύγει και είναι ένας λογαριασμός που πράγματι όταν αλλάζει έτσι δημιουργεί μεγάλη αστάθεια σε ένα σπίτι, σε μία οικογένεια. Γιατί έχουν κάνει τον προϋπολογισμό τους και ξέρουν, τόσα βγάζουμε τόσα μπορούμε να χαλάσουμε.
Εμένα σκέψου την ταραχή που είχα τον προηγούμενο μήνα, μου ήρθε ένας λογαριασμός που πραγματικά τα έχασα. Και αυτόν τον μήνα μου ήρθαν με διαφορά δύο ημερών για το ίδιο σπίτι δύο λογαριασμοί με διαφορετικά νούμερα. Σήμερα θέλω να πάρω ΔΕΗ», είπε η Ελένη Μενεγάκη.
Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Το έγκλημα των εγκλημάτων»
- Νέα ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία τον Νοέμβριο βλέπει η Μόσχα, σύμφωνα με το Κρεμλίνο
- Διεθνής διάκριση για 12 επιστήμονες του ΠΑΜΑΚ στη λίστα Stanford-Elsevier
- Ταραχές στη Γαλλία: αναβολές και μεταθέσεις αγώνων σε Ligue 1 και Ligue 2
- Χρυσό βραβείο για την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2026
- Το Κάιρο απορρίπτει την επικύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου από την Ανατολική Λιβύη
![]()

