Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, θα πραγματοποιήσει μια ειδική εμφάνιση στο 23ο Φεστιβάλ Αφροαμερικανικού Κινηματογράφου του Μάρθας Βίνεγιαρντ (MVAAFF) τον επόμενο μήνα.
Στις 9 Αυγούστου, η Μισέλ Ομπάμα θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τον αδελφό της και συμπαρουσιαστή της, Κρεγκ Ρόμπινσον, σε μια ζωντανή ηχογράφηση του επιτυχημένου podcast τους «IMO With Michelle Obama and Craig Robinson». Θα πάρουν συνέντευξη από την Τεγιάνα Τέιλορ, μια βραβευμένη δημιουργό που έχει αφήσει το στίγμα της στον κινηματογράφο.
«Είναι μεγάλη μας τιμή που καλωσορίζουμε ξανά στη σκηνή μας τη Μισέλ Ομπάμα και, για πρώτη φορά, τον αδελφό της Κρεγκ Ρόμπινσον» δήλωσαν οι ιδρύτριες του MVAAFF, Φλόιντ και Στέφανι Ρανς. Οι φωνές τους έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους και αυτή η προσωπική συζήτηση θα είναι μια αξέχαστη στιγμή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ