Για την απόφαση ηθοποιών να φύγουν από το θέατρο και να πάνε στο Survivor μίλησε ο Μαρίνος Κόνσολος, ο οποίος τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο «Just The Two Of Us».
Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου ο γνωστός ηθοποιός, Μαρίνος Κόνσολος ανέφερε: «Είναι περίεργη η εποχή, πολύ περίεργες οι καταστάσεις που ζούμε τώρα και προφανώς το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο σε μία επιλογή.
Επειδή είναι μία δύσκολη εποχή και επειδή αρκετοί άνθρωποι έγιναν ηθοποιοί από το πουθενά, έχουν πέσει και οι μισθοί.
Αν ένας ηθοποιός παίρνει σε μία παράσταση 200 ευρώ τον μήνα, αν έρθει κάποιος άλλος με τα λεφτά που ακούμε ότι δίνονται σε ριάλιτι, θα το σκεφτεί σοβαρά. Είναι και σε τι φάση θα βρίσκεται και τι έξοδα θα έχει» δήλωσε ο Μαρίνος Κόσνολος.
Δείτε επίσης: Αθηνά Χρυσαντίδου: «Με χτύπησε πάρα πολύ» – Τα δάκρυα της πρώην παίκτριας του Power Of Love
- Είκοσι χρόνια από την πρώτη γκολ του Μέσι στην Μπαρτσελόνα
- «Συμφωνία επετεύχθη!» – ΗΠΑ και Ουκρανία υπέγραψαν για τις σπάνιες γαίες: Τι κερδίζει η κάθε πλευρά
- Τσέλσι και Μπέτις: Η μάχη για τον τίτλο στο Conference League
- UEFA Europa League: Μάχη για την καταξίωση από Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Αντρέας Γεωργίου: Αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της Σιμώνης και η αναστάτωση στη Μάνη