Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Εμείς γιατί δεν κάνουμε πλάκα με τους απέναντι;» – Ελένη Τσολάκη: «Ασ’ το καλύτερα, μην… ξεκαρδιστούμε»

“Από μόνο του το Αξίζω-Αξίζω έχει μία πλάκα. Κι εγώ πέθαινα στα γέλια, δε μπορώ να το κάνω στα σοβαρά”, σχολιάζει η Ελένη Τσολάκη για το θέμα που προέκυψε στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Τα σχόλια που ακολούθησαν τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα του Open Weekend. Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM προκάλεσε συζητήσεις με τις δηλώσεις του στο Night Out του Θεοχάρη Ιωαννίδη, φέρνοντας στο προσκήνιο το θέμα της αυτοπεποίθησης και του NLP.

propoli

Μάλιστα, η θετική ή μη ψυχολογική επίδραση της τεχνικής «Αξίζω» στάθηκε αφορμή… διαμάχης ανάμεσα στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Αισθάνομαι ότι και από μόνο του το «Αξίζω-Αξίζω» έχει μία πλάκα. Επειδή έχω κάνει κι εγώ, όταν μας έλεγε: πήγαινε στο σπίτι και να λες στον καθρέφτη «αξίζω-αξίζω»… κι εγώ στα γέλια πέθαινα. Δεν μπορώ να το κάνω σοβαρά», σχολίασε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Πλέον δεν το ασπάζονται ούτε όσοι κάνουν NLP, ήταν στις πρώτες φάσεις, πλέον δεν υφίσταται κιόλας», τόνισε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Είναι μία πολύ basic τεχνική του NLP. Η Σταματίνα και το Happy Day δεν κάνουν μαθήματα αυτοβελτίωσης στην τηλεόραση. Εννοείται ότι γίνεται για πλάκα, κουβέντα να γίνεται», σημειώνει η Μαρία Φραγκάκη.

«Φυσικά και ήταν ένα πολύ ωραίο… τουρλουμπούκι, για να ασχολούμαστε τώρα εμείς μαζί του», ανέφερε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Εγώ τις ζηλεύω αυτές τις δύο εκπομπές. Εμείς γιατί δεν κάνουμε πλάκα με τους απέναντι; Έχουμε πάρα πολύ χιούμορ. Να βρούμε μία εκπομπή», επανήλθε λέγοντας ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Εμείς δεν έχουμε χιούμορ… πιστεύω όμως ότι θα γελάσουμε πάρα πολύ μετά. Ασ’ το βρε παιδάκι μου, μην ξεκαρδιστούμε», του απάντησε με νόημα η Ελένη Τσολάκη και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.

Δείτε επίσης: Βασιλιάς Κάρολος: Το επίσημο πιάτο της στέψης και η μουσική

Loading