Σοκ για γάτο στο Άσπεν: προειδοποίησε μωρό αρκουδάκι και μπήκε σπίτι

Σοκ για γάτο στο Άσπεν: προειδοποίησε μωρό αρκουδάκι και μπήκε σπίτι

Ο Τάιγκερ, ο γάτος από το Άσπεν του Κολοράντο, βρέθηκε μπροστά σε ένα μωρό αρκουδάκι την ώρα που έψαχνε το μεσημεριανό του σνακ. Το περιστατικό πήρε απρόσμενη τροπή όταν το μικρό αρκουδάκι αγνόησε την προειδοποίησή του και πέρασε μέσα στο σπίτι.

Οι γάτες σπιτιού, σε αντίθεση με τις αδέσποτες που μπορεί να είναι είτε πολύ φιλικές είτε πολύ φοβικές, έχουν συχνά έναν τρόπο να δείχνουν την αδιαφορία τους. Μπορεί να προσπαθείς να τις ενθουσιάσεις με κάθε τρόπο, όμως αν δεν είναι στη διάθεσή τους, θα σε αγνοήσουν και θα συνεχίσουν να σε κοιτούν με εκείνο το βλέμμα που μοιάζει να λέει «τι θέλει τώρα αυτός;».

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα ζώα. Έτσι έγινε και με τον Τάιγκερ, όταν αντίκρισε το μωρό αρκουδάκι μπροστά στη συρόμενη πόρτα της αυλής και το είδε να ετοιμάζεται να μπει μέσα.

Ο Τίγρης έμεινε ψύχραιμος και, με το ύφος που ταιριάζει στις γάτες, παρατηρούσε το μικρό αρκουδάκι από το αγνάντι του, πάνω σε μια καρέκλα. Όταν είδε το θράσος του μικρού να προσπαθεί να μπει χαλαρά στο σπίτι, αρχικά έκανε το γνωστό «χχχχχχχχ» των γατιών, σαν προειδοποίηση, αλλά το αρκουδάκι δεν έδωσε σημασία και πέρασε μέσα για να βρει το πρωινό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennie | Faith Family Freedom (@royal3andme)

Το γατί δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η ασφάλεια του σπιτιού δεν έκανε τη δουλειά της. Γύριζε το κεφάλι του αριστερά και δεξιά, προσπαθώντας από τη μία να κρατήσει οπτική επαφή με το αρκουδάκι και από την άλλη να περιμένει έναν άνθρωπο να παρέμβει και να βγάλει αυτό το μεγάλο απρόσκλητο μπογαλάκι από το σπίτι του.

Σε όλο αυτό έμεινε ακίνητος και δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την αντιμετώπιση του περιστατικού, αφού, όπως φαίνεται, το να είσαι γάτος είναι από μόνο του αρκετά κουραστική δουλειά. Για τέτοιες περιπτώσεις, άλλωστε, δίνει μικρά ψήγματα αγάπης στους ανθρώπους που τον υπηρετούν.

Σύμφωνα με τη γάτα, δηλαδή την ιδιοκτήτρια που διαχειρίζεται τον λογαριασμό tiger.vieni στο Instagram, το αρκουδάκι τελικά έφαγε τα σκουπίδια στο σπίτι της και οι γείτονές της το έβγαλαν έξω σε περίπου 10 λεπτά. Η ίδια παρακολουθούσε την κατάσταση από ένα πολύ ψηλό σημείο στο γατόδεντρό της.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο Τάιγκερ έχει προσφύγει νομικά εναντίον των ανθρώπων του για ηθική βλάβη. Το βέβαιο είναι πως το αγενές αρκουδάκι τού κλόνισε την εμπιστοσύνη τόσο στους ανθρώπους του όσο και, πιθανότατα, στα αρκουδάκια του Κολοράντο.

Loading

Play