Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) μαγνήτισε τα βλέμματα στην επίσημη πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «Office Romance», που έλαβε χώρα στο Regal Union Square της Νέας Υόρκης.
Η διάσημη σταρ εμφανίστηκε με μία εκπληκτική στράπλες δημιουργία του οίκου Miss Sohee από τη συλλογή SS25 Couture, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το μοναδικό της στυλ.
Δίπλα της βρέθηκε ο συμπρωταγωνιστής της, Μπρετ Γκόλντσταϊν (Brett Goldstein), ο οποίος επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης αρκετοί ηθοποιοί από το εντυπωσιακό καστ της ταινίας, όπως οι Έιμι Σεντάρις (Amy Sedaris), Μπέτι Γκίλπιν (Betty Gilpin) και Τόνι Χέιλ (Tony Hale). Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει και στον Έντουαρντ Τζέιμς Όλμος (Edward James Olmos), ο οποίος είχε υποδυθεί τον πατέρα της Λόπεζ στην εμβληματική ταινία «Selena» το 1997.
ΦΩΤΟ: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()

