ΑΑΔΕ: Εγκαινιάζεται το νέο δίκτυο εξυπηρέτησης myPoint για φορολογούμενους

ΑΑΔΕ: Εγκαινιάζεται το νέο δίκτυο εξυπηρέτησης myPoint για φορολογούμενους

Με στόχο την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των φορολογουμένων, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) εγκαινιάζει αύριο το πρώτο σημείο εξυπηρέτησης myPoint στο Χολαργό. Το νέο δίκτυο θα επεκταθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε κάθε νομό της χώρας, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες στους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Στο εσωτερικό των «myPoint», η εξυπηρέτηση διαρθρώνεται σε τρεις ζώνες:

Self-Service Point, όπου οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηστο εξοπλισμό όπως υπολογιστές και εκτυπωτές, καθώς και υποστήριξη για τις ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ.

Service Point, για εξειδικευμένη πληροφόρηση και σύνθετα θέματα που απαιτούν περισσότερη αλληλεπίδραση.

Back Office, για την ασφαλή και αποτελεσματική επεξεργασία αιτημάτων χωρίς άμεση επαφή με το κοινό.

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε ότι η αναβάθμιση της εξυπηρέτησης αποτελεί προτεραιότητα και το myPoint θα συνδυάζει φυσική και ψηφιακή εξυπηρέτηση, διευκολύνοντας την πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.

Το δίκτυο myPoint θα λειτουργεί συμπληρωματικά προς το Πολυκαναλικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων my1521, με στόχο την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Το επόμενο σημείο αναμένεται να ανοίξει στον Κεραμεικό, με σχέδια για επιπλέον σημεία σε Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές.

Loading

Play