Καλαφάτης: για βανδαλισμό στο ΑΠΘ: «Μόνο θλίψη για αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες»

Το βανδαλισμό του Πειραματικού Σχολείου του ΑΠΘ καταδικάζει και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.

propoli

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τους βανδαλισμούς στους οποίος προέβησαν αναρχικά στοιχεία και στοιχεία της άκρας Αριστεράς, στο Πειραματικό Σχολείο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Ζέρβας.

«Μόνο θλίψη προκαλούν παρόμοιες απαράδεκτες ενέργειες. Αντίθετα, μόνο συγχαρητήρια αξίζουν οι καθηγητές, το προσωπικό, οι γονείς και κηδεμόνες, που, από το πρωί, συνέβαλαν ο καθένας προσωπικά για να σβηστούν τα συνθήματα και να συμμαζευτεί το χάλι που άφησαν πίσω τους οι βάνδαλοι», πρόσθεσε.

Καταδικάζει και ο Κων. Ζέρβας

«Με λύπη μου ενημερώθηκα ότι στο σχολείο μου, το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που πρόσφατα μάλιστα εξασφάλισε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης, πριν τον καθιερωμένο αγιασμό και την έναρξη της σχολικής χρονιάς, κάποιοι φρόντισαν να το βανδαλίσουν γράφοντας συνθήματα στους φρεσκοβαμμένους τοίχους και πετώντας φέιγ βολάν στην αυλή του. Με ποιο όφελος άραγε;» δήλωσε για το συμβάν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Loading