(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Υπέγραψε το ψήφισμα για τα Τέμπη ο Στ. Κασσελάκης – Πανό για την τραγωδία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλο πανό με αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών αναρτήθηκε στην Κουμουνδούρου, όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης υπέγραψε το ψήφισμα για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης τονίζει την ανάγκη να αποδοθούν ευθύνες για «το έγκλημα των Τεμπών». Παράλληλα επαναλαμβάνει την δέσμευσή του προς του συγγενείς των θυμάτων ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους και δεσμεύεται ότι «η Προοδευτική παράταξη, θα καταργήσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών».

propoli

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Πριν από έναν χρόνο ζήσαμε το κρατικό έγκλημα των Τεμπών. Έχω υποσχεθεί στις οικογένειες των θυμάτων ότι θα είμαι πάντοτε στο πλευρό τους. Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα, οι πολιτικοί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψω το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού και να υποσχεθώ ότι εμείς, η Προοδευτική παράταξη, όταν αναλάβουμε τις ευθύνες της χώρας, θα καταργήσουμε άμεσα τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Οι διακρίσεις πολιτών-τζακιών τέλος!».

Δείτε επίσης: Λήγει η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας

Loading