Απάντηση στην κριτική της Άννας Διαμαντοπούλου σχετικά με τις οφειλές προς εργαζόμενους των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο γενικός διευθυντής των ΜΜΕ του κόμματος και γραμματέας Οργανωτικού, Γιάννης Μπουλέκος.
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της υπεύθυνης Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, η οποία στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει για τα οικονομικά των δύο κομμάτων αναφέρθηκε και στα δεδουλευμένα εργαζομένων στην «Αυγή» και στο «Κόκκινο».
Η κ. Διαμαντοπούλου είχε υποστηρίξει ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε από έναν ΣΥΡΙΖΑ που «δεν έχει ξεπληρώσει ακόμα τους εργαζόμενους στην Αυγή και στο Κόκκινο», προκαλώντας την αντίδραση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γιάννης Μπουλέκος απάντησε πως οι συγκεκριμένες αναφορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τονίζοντας:
«Κυρία Διαμαντοπούλου, η σημερινή διοίκηση της Αυγής και του Κόκκινου έχει πληρώσει όλα τα δεδουλευμένα».
Συγχρόνως, υπογράμμισε ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις προς το προσωπικό έχουν τακτοποιηθεί πλήρως, ενώ οι συμφωνίες που αφορούν τις αποζημιώσεις εργαζομένων στο πλαίσιο της εθελούσιας εξόδου προχωρούν βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί.
«Η πραγματικότητα είναι μία: τα δεδουλευμένα και οι οικονομικές υποχρεώσεις προς τους εργαζομένους έχουν αποπληρωθεί πλήρως, ενώ οι συμφωνίες για τις αποζημιώσεις της εθελούσιας εξόδου υλοποιούνται σύμφωνα με το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
![]()
