Αργοπορημένα μέτρα από την κυβέρνηση, επισημαίνει ο Τσουκαλάς

Αργοπορημένα μέτρα από την κυβέρνηση, επισημαίνει ο Τσουκαλάς

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς, άσκησε σφοδρή κριτική κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η κριτική του εστιάζει στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τις οικονομικές συνέπειες του πολέμου.

Ο Τσουκαλάς τόνισε ότι οι εν λόγω μέτρα δεν επαρκούν για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία. Επιπλέον, υπογράμμισε την ανάγκη για πιο αποτελεσματικές πολιτικές που θα στηρίξουν τους πολίτες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η κριτική του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ έρχεται σε μία περίοδο που η κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί τις συνέπειες του πολέμου στην οικονομία. Η αντίθεση του ΠΑΣΟΚ στις κυβερνητικές πολιτικές φαίνεται να εντείνεται, με τον Τσουκαλά να καλεί σε αλλαγές και βελτιώσεις.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play