(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Γιώργος Τσίπρας: «Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του Στέφανου Κασσελάκη»

«Αν δείτε όλη τη δήλωση, είναι ότι έχουμε πρόεδρο τον Στέφανο Κασελάκη» ανέφερε ο Γιώργος Τσίπρας.

Ο επικεφαλής της Κ.Ο. της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Γιώργος Τσίπρας μίλησε στην ΕΡΤ και ξεκαθάρισε πως «δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα αμφισβήτησης του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ».

propoli

Ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε ότι με τη χθεσινή του δήλωση δεν ήθελε να αμφισβητήσει τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Αν δείτε όλη τη δήλωση, είναι ότι έχουμε πρόεδρο τον Στέφανο Κασελάκη και με καλύτερη πολιτική λειτουργία θα πάμε και στις ευρωεκλογές και παραπέρα. Αυτή ήταν η δήλωσή μου χθες. Υπήρχε ζήτημα πολιτικής λειτουργίας», ανέφερε.

Μιλώντας για τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της ΠΓ είπε ότι η συζήτηση που έγινε ήταν πολύ ουσιαστική.

«Δεν υπήρξε ένταση. Εντάσεις υπήρξαν μόνο στιγμιαία. Ήταν πολύ παραγωγική συζήτηση και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Είμαστε όλοι ενωμένοι. Συνεχίζουμε και προς το Συνέδριο και προς τις ευρωεκλογές» δήλωσε.

«Δύο μέρες κράτησαν οι συζητήσεις. Την πρώτη μέρα χωρίς τον Πρόεδρο, τη δεύτερη με τον Πρόεδρο και το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό. Βρισκόμαστε σε ένα διαφορετικό σημείο από αυτό που βρισκόμασταν την Κυριακή και προχωράμε όλοι ενωμένοι» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

«Το ερωτηματολόγιο παραμένει και μπορεί να εμπλουτιστεί»

Για το ερωτηματολόγιο που έχει σηκώσει πολλές αντιδράσεις, ο Γιώργος Τσίπρας είπε ότι εξακολουθεί να είναι αναρτημένο, δεν αποσύρεται και μπορεί να εμπλουτιστεί.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι θα προτιμούσε μια διαφορετική διαδικασία, γι’ αυτό και δεν έχει απαντήσει στο ερωτηματολόγιο και σημείωσε ότι δεν ήταν αυτό το κύριο θέμα της διήμερης συζήτησης.

«Ήταν θέμα διαδικασίας και τα ζητήματα αυτά έχουν λυθεί. Έχουν δοθεί διευκρινήσεις και είμαστε σε διαφορετικό σημείο. Δεν υπάρχουν απαγορευμένα ερωτήματα, απλά το πρόβλημα ήταν ότι έχουμε μπροστά μας ένα συνέδριο που αφορά μάλιστα τις θέσεις, με ποιες θέσεις απευθυνόμαστε στον ελληνικό λαό και πώς πάμε στις ευρωεκλογές και άρα μπορεί να δημιουργούσε μια σύγχυση το timing. Οποιαδήποτε άλλη στιγμή θα μπορούσε να υπάρξει το ερωτηματολόγιο αυτό» είπε τέλος.

Δείτε επίσης: Θέτει θέμα Κασσελάκη ο Γ. Τσίπρας – «Θα βοηθούσε πάρα πολύ να γυρίσει ο Αλέξης Τσίπρας»

Loading