Η φρουρά του Κυρ. Μητσοτάκη απομάκρυνε πολίτες που ζητούσαν δικαιοσύνη για τα Τέμπη – Μεταξύ αυτών και η κόρη του Νίκου Πλακιά

Στην Κέρκυρα βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πολίτες διαμαρτυρήθηκαν, ζητώντας δικαιοσύνη για τα Τέμπη.

Μεταξύ των ανθρώπων που διαμαρτυρήθηκαν προς τον πρωθυπουργό ήταν και η κόρη του Νίκου Πλακιά και αδερφή των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, αλλά και ξαδέρφη της Αναστασίας Πλακιά, που επίσης έχασε τη ζωή της στην τραγωδία. Μάλιστα, τόσο τη νεαρή φοιτήτρια, όσο και τους υπόλοιπους πολίτες που ζητούσαν δικαιοσύνη, επιχείρησε να απομακρύνει η φρουρά του πρωθυπουργού.

propoli

Η κόρη του Νίκου Πλακιά σπουδάζει στην Κέρκυρα και πήγε μαζί με συμφοιτητές της στην ομιλία του πρωθυπουργού, φορώντας άσπρα μπλουζάκια στα οποία είχαν γράψει πάνω συνθήματα για τα Τέμπη και για δικαιοσύνη.

Όπως καταγγέλλεται, διώχθηκαν με βία από τη συγκέντρωση και μάλιστα από τα σπρωξίματα και τις λαβές από τους άντρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έχουν αποκομίσει πάνω τους μελανιές.

Είναι δεδομένο πως το όλο θέμα θα πάρει πολιτικές διαστάσεις και θα απασχολήσει τον πολιτικό διάλογο, καθώς, παρά την ευγενική απάντηση του πρωθυπουργού, η γυναίκα αυτή ζητάει δικαιοσύνη για τις ψυχές των αδερφών της, της ξαδέρφης της αλλά και των υπόλοιπων που χάθηκαν στα Τέμπη.

Ήδη υπάρχουν πολλές αντιδράσεις στα social media που κατακρίνουν τη στάση του πρωθυπουργού. Ανάρτηση έκανε και ο Νίκος Πλακιάς, παραθέτωντας μάλιστα και φωτογραφίες με τις μελανιές που άφησαν από τα τραβήγματα οι άντρες τηας ασφάλειας του πρωθυπουργού.

Δείτε το περιστατικό μετά το 22:00 του παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σε βαθύ κόκκινο ο περιφερειακός – Κυκλοφοριακό χάος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Loading