Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ν. Ανδρουλάκης, κατά την περιοδεία του στην Όλυμπο της Καρπάθου, εξέφρασε τη σκέψη του για τις οικογένειες και τα συνεργεία διάσωσης έπειτα από την κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα.
Συζητώντας με τους κατοίκους, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κάρπαθος, όπως η έλλειψη προσωπικού στο τοπικό νοσοκομείο και η ανάγκη για υποδομές που θα στηρίξουν την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, της μεταποίησης και του τουρισμού.
Αναφορικά με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την ακρίβεια, ο κ. Ανδρουλάκης τις χαρακτήρισε επικοινωνιακό σόου, τονίζοντας ότι οι προτεινόμενες λύσεις δεν οδηγούν πουθενά και προτείνει έλεγχο στην ασυδοσία της αγοράς και μείωση του ΦΠΑ.
Επίσης, αναφέρθηκε στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για πιλοτική εφαρμογή 4ήμερης εργασίας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της για τη νέα γενιά και την ανάγκη για πολιτική αλλαγή, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.
Στην περιοδεία του, ο κ. Ανδρουλάκης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Καρπάθου και τον Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου, ενώ δέχθηκε και τοπικές παραδοσιακές λιχουδιές.
![]()

