Την απάντηση του στα Νέα σχετικά με τη Φώφη Γεννηματά έδωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
«Ο κύριος Κασιμάτης φρόντισε σήμερα στα “Νέα”, να μας θυμίσει ότι η χυδαιότητά του δεν έχει όρια. Επίσης μας θύμισε ότι έντυπα και δημοσιογραφικοί οργανισμοί που ξιφουλκούν κατά του “λαϊκισμού”, νιώθουν άνετα να φιλοξενούν φράσεις και οπτικές που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της ρυπαρογραφίας», ανέφερε αρχικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει ότι «ο κύριος Κασιμάτης πάντα αυτός ήταν» και προσθέτει ότι «όμως η διεύθυνση της εφημερίδας έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη δημοσιοποίηση της αθλιότητας εις βάρος της μνήμης της Φώφης Γεννηματά».
Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «Επιβεβαιώνει ο υπ. Υγείας ότι αυτή στιγμή 139 ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ;»
- Σίνδος: Συγκρούσεις και παρανοήσεις μεταξύ ΟΣΕ και Hellenic Train τρία χρόνια μετά την τραγωδία στα Τέμπη
- Τέξας: Γυναίκα υπέστη κακοποίηση και κρατήθηκε φυλακισμένη από πέντε άτομα
- OT Forum – Χαρίτσης: Η προοδευτική αντιπολίτευση οφείλει να διεκδικήσει την πολιτική αλλαγή
- Στους ημιτελικούς του Hellenic Championship προχωρά ο Τζόκοβιτς
- Ανακαλύψεις χρυσού και νομισμάτων αξίας 700.000 ευρώ σε κήπο στη Γαλλία
![]()
