Πυρόπληκτα ζώα στα Μέγαρα επισκέφθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Πυρόπληκτα ζώα στα Μέγαρα επισκέφθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων, όπου λειτουργεί έκτακτος σταθμός υποδοχής και φροντίδας για πυρόπληκτα ζώα, βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την περιοδεία του στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Μεγαρέων, Παναγιώτης Μαργέτης, μαζί με εθελοντές της Dog’s Voice, της Ζωοφιλικής Ένωσης Μεγάρων (ΖΕΜ) και του Αδέσποτου Παλμού.

Στο δελτίο Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται ότι εκατοντάδες οικόσιτα και αδέσποτα σκυλιά διασώθηκαν από τα πύρινα μέτωπα και παραμένουν υπό περίθαλψη έως ότου επιστρέψουν με ασφάλεια στους ιδιοκτήτες τους ή δοθούν για υιοθεσία. Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχάρη όλους όσοι συμμετέχουν στη δράση, λέγοντας πως σε κάθε πυρκαγιά και σε κάθε φυσική καταστροφή βρίσκονται εκεί ώστε να μη μείνει κανένα πλάσμα αβοήθητο.

«Τώρα είναι δικό μας χρέος να σταθούμε δίπλα σας», τόνισε, ζητώντας να υπάρξει στήριξη σε αυτή την αλυσίδα αλληλεγγύης για τη φροντίδα, την περίθαλψη και τη φιλοξενία των ζώων.

Loading

Play