Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ για τις παρακολουθήσεις: Απίστευτα ψέματα και προπαγάνδα

Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ για τις παρακολουθήσεις: Απίστευτα ψέματα και προπαγάνδα

Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας δίνει από χθες τα ρέστα του, διαδίδοντας ψέματα για να υπερασπιστεί τους υπευθύνους πίσω από τον Ταλ Ντίλιαν και το Predator, όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, το τελευταίο ψέμα που κυκλοφορεί είναι ότι μόνο 5 από τους 87 παρακολουθούμενους στόχους αντέδρασαν, ενώ οι υπόλοιποι, όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης, δεν άνοιξαν τα μηνύματα. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς 8 στόχοι απάντησαν αν άνοιξαν τα μηνύματα και οι 5 δήλωσαν ότι τα άνοιξαν. Οι υπόλοιποι 79 δεν έχουν απαντήσει.

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι πρόσωπα όπως ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Δένδιας και ο κ. Χατζηδάκης κρύβονται, γεγονός που ενισχύει την υποψία ενοχής τους. Χαρακτηρίζει την κατάσταση αυτή ως έλλειψη σεβασμού προς το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση διαδίδει ψέματα για να διατηρήσει την εξουσία.

Αναφέρει επίσης ότι η κυβέρνηση δεν έχει το θάρρος να απαντήσει και κρύβεται πίσω από δημοσιεύματα που καλούν τον Νίκο Ανδρουλάκη να ενημερώσει για τους λόγους παρακολούθησής του, παραβλέποντας την υποχρέωση της ΕΥΠ να τον ενημερώσει.

Το ΠΑΣΟΚ καταλήγει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο Πρωθυπουργός που αγνόησε τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της, υπογραμμίζοντας ότι η ώρα της λογοδοσίας πλησιάζει.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Loading

Play