Σφοδρή κριτική από ΕΛΑΣ: Οι πολίτες δεν παραπλανώνται από την κυβέρνηση

Σφοδρή κριτική από ΕΛΑΣ: Οι πολίτες δεν παραπλανώνται από την κυβέρνηση

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άσκησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Άννα Παπαδοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες δεν παραπλανώνται από τις κυβερνητικές υποσχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην εκπομπή Kontra 24, η Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στην ατομική ευθύνη που προέβαλε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, με αφορμή τη νέα εφαρμογή PosoKanei. Τόνισε ότι αυτή η εφαρμογή δεν είναι καινούργια, αλλά μια επικοινωνιακή αναβάθμιση του e-Katanalotis, χωρίς ουσιαστική προσφορά στην καταπολέμηση της ακρίβειας.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ επισήμανε ότι η εφαρμογή αυτή αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση απλά παρατηρεί την κατάσταση και δεν προσφέρει λύσεις. Η αξία ενός τέτοιου εργαλείου θα ήταν να παρακολουθεί τις τιμές σε όλα τα στάδια, όχι μόνο στο ράφι.

Η Παπαδοπούλου τόνισε ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί από την ακρίβεια και βλέπουν ότι τα μέτρα που προτείνονται είναι κυρίως επικοινωνιακού χαρακτήρα. Η φορολογική δικαιοσύνη είναι ένα από τα κεντρικά ζητήματα που θα προτείνει η ΕΛΑΣ στο μέλλον.

Αναφερόμενη στις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με τις συντάξεις, η Παπαδοπούλου τόνισε ότι πρέπει να αναρωτηθούμε πώς φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση και γιατί η ευθύνη μεταφέρεται στους πολίτες και τους συνταξιούχους.

Βίντεο:

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play