Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στη Βιέννη, όπου θα διεξαχθεί η 32η Σύνοδος Υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη. Η Σύνοδος αυτή αποτελεί μια κρίσιμη ευκαιρία για τη συζήτηση θεμάτων ασφάλειας και συνεργασίας στην περιφέρεια.
Αύριο, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνόδου και στη συνέχεια, σε γεύμα εργασίας των Υπουργών Εξωτερικών, με αντικείμενο τις μελλοντικές προοπτικές του Οργανισμού, με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 ετών από την υπογραφή της Τελικής Πράξης του Ελσίνκι.
Ο κ. Γεραπετρίτης θα λάβει μέρος και στην Υπουργική Συνάντηση της Ομάδας Φίλων των Δυτικών Βαλκανίων, η οποία επίσης θα διεξαχθεί στη Βιέννη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
