Πρώτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, Πέμπτη 22 φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

ΣΥΡΙΖΑ: Διχασμένα τα social media με Τσίπρα και Κασσελάκη

“Παρακολουθεί κανείς το syrizavivor ή τζάμπα τόσες δοκιμασίες;”

Διχασμένοι είναι οι χρήστες των social media μετά την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα λίγες ώρες πριν το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία έθεσε ευθέως ζήτημα προέδρου στο κόμμα.

propoli

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του στο Facebook πήραν “φωτιά”, με πολλούς να επευφημούν την αιφνιδιαστική κίνησή του, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι πολύ αργά.

Στο Χ, πολλοί ήταν οι χρήστες που “τρόλαραν” τόσο την “επιστροφή” Τσίπρα και την πρότασή του για νέες εσωκομματικές εκλογές, όσο και τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως την απάντησή του στον πρώην πρόεδρο του κόμματος “βρείτε μου αντίπαλο να πάμε σε επανεκλογή προέδρου”.

Σχόλια για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανήρτησε και ο γνωστός τρολ λογαριασμός Πεν Νταλαούρα, ο οποίος παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε επίσης: Twitter μετά το “άδειασμα” Τσίπρα στον Κασσελάκη | «Ο Μαραντόνα και ο Ξυπόλυτος Πρίγκιψ»

Loading