Ανακοίνωση για την πορεία της πανδημίας και για την πληρότητα στις ΜΕΘ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Η κ. Γκάγκα δήλωσε σήμερα ότι σε λίγο “θα χρειαστεί να διαλέξουμε αν θα νοσηλευτεί ασθενής με κορονοΐο ή με εγκεφαλικό”. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομολογία αποτυχίας μιας κυβέρνησης που ποτέ δεν πίστεψε στην πραγματική ενίσχυση του ΕΣΥ.
Τώρα είναι ώρα για δράση. Είναι αδιανόητο αυτή την στιγμή να μην υπάρχει επίταξη των ιδιωτικών κλινικών στις κόκκινες περιοχές.
Για κάθε πολίτη που θα χρειαστεί πρόσβαση σε ΜΕΘ – είτε με κορονοιο είτε με άλλο νόσημα – και αυτή δεν θα υπάρχει, η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης.»
Δείτε επίσης:
- ΔΕΘ: Ο Κώστας Γκιουλέκας μιλά για τη Θεσσαλονίκη που «αλλάζει σελίδα και εποχή»
- Ακρίβεια και ΔΕΘ στο επίκεντρο της κριτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Ν.Δ.
- «Συμφωνία προόδου και ευημερίας»: Τα μέτρα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ και τα 10 άλματα ως το 2031
- Καραμπόλα πέντε οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας: 3 τραυματίες στο 120ο χλμ.
- Σοκ στον Ολυμπιακό: κάταγμα κνήμης για τον Ελ Κααμπί
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
