Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφορικά με την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη.
Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού:
«Οι ιδέες του Παύλου Μπακογιάννη, για την ενότητα των Ελλήνων και την υπέρβαση των παραδοσιακών διαχωριστικών γραμμών, είναι και σήμερα επίκαιρες. Είναι αναγκαίες για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής μας. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία, στο σκοταδισμό και στη βία, να είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας».
Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη σαν σήμερα, πριν από 32 χρόνια, τις 26 Σεπτεμβρίου 1989.
Δείτε επίσης: Νέα Δημοκρατία: «32 χρόνια μετά, η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη μας υπενθυμίζει ότι η Δημοκρατία τελικά νικά»
- Ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Κουκουλά
- Μήνυση Καρυστιανού στη Βουλή: Κατηγορεί 14 βουλευτές της ΝΔ για «εσχάτη προδοσία»
- Φωτιά στη Λακωνία: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό
- Μάχη του Σολφερίνο: Η γέννηση μιας σημαντικής ιδέας και μιας διεθνούς οργάνωσης
- Σοκαριστική επίθεση με σπαθί σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr