Τον Κάρολο Παπούλια αποχαιρέτησε με τη σειρά του το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Στο συλλυπητήριο μήνυμά του το ΠΑΜΑΚ αναφέρει:
“Με βαθιά θλίψη η κοινότητα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πληροφορήθηκε τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, επίτιμου διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του
Ιδρύματος.
Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αποχαιρετά με συγκίνηση τον άξιο Ηπειρώτη, που τίμησε τον τόπο καταγωγής του από όποια θέση ευθύνης ανέλαβε. Ενός ανθρώπου αφοσιωμένου στο καθήκον, μιας ταλαντούχας και ταυτόχρονα σεμνής προσωπικότητας, που πάντα διαπνεόταν από πνεύμα αγάπης προς την πατρίδα και τη δημοκρατία.
Το σύνολο της κοινότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια προς τους οικείους του και το Ίδρυμα με μεσίστιες τις σημαίες του συμμετέχει στο τριήμερο δημόσιο πένθος.”
Δείτε επίσης: Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: «Να πάρουμε τα μέτρα που θα μας υποδείξουν οι ειδικοί» (vid)
- Λύκος στην Χαλκιδική: Μαρτυρία γυναίκας που ήρθε αντιμέτωπη με το ζώο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης για τον έρωτα
- Πυρκαγιά σε καφέ μπαρ στους Άγιους Αναργύρους – Καταστράφηκε ολοσχερώς το κατάστημα
- Λιβύη: Τραγικός απολογισμός με πάνω από 100 πρόσφυγες από το Σουδάν νεκρούς ή αγνοούμενους
- Δημοσκοπήσεις: Μικρές νίκες για τη Νέα Δημοκρατία