Την θέση του αθλητικού διευθυντή της Γκλάντμπαχ εγκαταλείπει ο Μαξ Έμπερλ μετά από 13 χρόνια
Ο Έμπερλ, ο οποίος αγωνίστηκε 146 φορές με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ από το 1999 έως το 2005, ανέλαβε τα ποδοσφαιρικά προγράμματα υποδομών του συλλόγου το 2005, ενώ τρία χρόνια αργότερα διορίστηκε αθλητικός διευθυντής της πρώτης ομάδας, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του με τον σύλλογο το 2020.
Η παραίτησή του έρχεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Γκλάντμπαχ, η οποία έχει χάσει τα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
«Μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που αμφισβητούν τη χρονική στιγμή της απόφασής μου και τη συνδέουν με τη θέση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος. Αλλά πλέον δεν έχω τη δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά με τον τρόπο που έκανα για τόσο καιρό. Δεν έχω πάρει αυτή την απόφαση για να μετακομίσω σε άλλο σύλλογο.
Προς το παρόν, δεν θέλω να κάνω τίποτα με το ποδόσφαιρο» ήταν το σχόλιο του Έμπερλ, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Ραλφ Κένικγς τόνισε πως «…σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς, μια κακή μέρα. Ο Μαξ Έμπερλ μας ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί πλέον να συνεχίσει ως αθλητικός διευθυντής. Το σεβαστήκαμε, αν και φυσικά ήμασταν απογοητευμένοι, καθώς είχαμε επεκτείνει το συμβόλαιό του μόλις στα τέλη του 2020».
Η Γκλάντμπαχ είναι 12η στον πίνακα της Bundesliga και θα αντιμετωπίσει στις 5 Φεβρουαρίου την Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία «τρέχει» ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων.
Δείτε επίσης: Προλαβαίνει ο Νεϊμάρ τα ματς με τη Ρεάλ
- Γεραπετρίτης για Παλαιστίνη: Η αναγνώριση να προέλθει στο τέλος της πολιτικής διαδικασίας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ επιδιώκει ενισχυμένες σχέσεις με την Κίνα
- Η θέση της Ελλάδας για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στο πλαίσιο της πολιτικής διαδικασίας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
- Ο Τραμπ παρουσιάζει την αμερικανική πρόταση για τη Γάζα σε ηγέτες αραβικών κρατών
- Δανία: Δραματική κατάσταση με τα μη αναγνωρισμένα drones γύρω από το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης