Στην αναζήτηση προπονητή είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά την αποχώρηση του Μιλόγεβιτς από τον πάγκο της ένωσης πριν δύο ημέρες.
Από την πρώτη στιγμή το όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος είχε κάνει εξαιρετική δουλειά, Αργύρη Γιαννίκη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα για να πιάσει ο προπονητής δουλειά.
Αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, η ΑΕΚ θα είναι η δεύτερη ομάδα του νεαρού κόουτς στη χώρα μας, ύστερα από τη διετή παρουσία του (2019-2021) στον ΠΑΣ Γιάννινα .
Δείτε επίσης: Φαν’τ’ Σιπ: «Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας»
- Σημαντική συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής Ν. Χαρδαλιά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
- Τιμητική διάκριση για τον Ιωάννη Μασούτη από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
- Σοκαριστικό τροχαίο στη Ναύπακτο: Η ηρωική πράξη μητέρας σώζει το παιδί της από την τρελή πορεία Mercedes
- Συλλήψεις στη Νάξο: Δύο άτομα παρίσταναν τους λογιστές και εξαπατούσαν πολίτες
- Στήριξη Μακρόν στην κατάπαυση πυρός ανάμεσα σε Λίβανο και Ισραήλ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

