Ποιο κανάλι είναι κοντά σε συμφωνία με τον “Δικέφαλο”
Στη Nova θα βρει τηλεοπτική στέγη ο ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν αφού οι συζητήσεις μοιάζουν να είναι σε προχωρημένο στάδιο χωρίς βέβαια να υπάρχει προς το παρόν κάτι επίσημο.
Όπως αναφέρει η LiveSport ο Ιβάν Σαββίδης έχει μιλήσει με στελέχη του συνδρομητικού καναλιού και έχουν γίνει κουβέντες για συμβόλαιο 1+1 ενώ όσον αφορά το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει συνολικά τα 9 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τα μπόνους.
Οι ανακοινώσεις σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα θα έρθουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ καρπώθηκε 1,5 εκατομμύριο ευρώ από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και ένα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα.
Δείτε επίσης: Θεοχάρης: «Πάνω από 6 εκατ. τουρίστες μέχρι στιγμής»
- Σπαρακτικά αντίο των Μέριλ Στριπ και Τζέιν Φόντα στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ
- Σοβαρό κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στην Ηλεία: 50χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ρίου
- Γκουτέρες: Αποτρόπαια τα γεγονότα στη Γάζα
- Ισραήλ: Επιτυχής αναχαίτιση βαλλιστικού πυραύλου από τους Χούθι της Υεμένης
- Σφοδρή διαμάχη ανάμεσα στη Ναφισάτου Τιάμ και την Ομοσπονδία Στίβου του Βελγίου εν όψει Τόκιο 2025
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr