Εξιτήριο για τον Κομπανί πήρε από το νοσοκομείο ο Βίνσεντ Κομπανί, μετά την κατάρρευσή του στην προπόνηση της δεύτερης ομάδας της Μπάγερν Μονάχου την περασμένη Παρασκευή (23/10). Η αιτία ήταν ερεθισμός των μηνίγγων, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (28/10) ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μαξ Έμπερλ.
Ο Βέλγος προπονητής είχε χάσει τις αισθήσεις του ενώ τις προηγούμενες ημέρες υπέφερε από ίωση, με συνέπεια να λείψει από ορισμένες προπονήσεις της ομάδας του.
«Δεδομένων των συνθηκών, είναι καλά», ανέφερε ο Έμπερλ στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD, στο περιθώριο της αναμέτρησης του Κυπέλλου Γερμανίας με τη Μαγδεμβούργο την Τετάρτη (28/10). «Πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα και καλύτερα νέα για όλους μας».
Στη συνέχεια, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν εξήγησε ότι ο ερεθισμός των μηνίγγων προκάλεσε το περιστατικό της Παρασκευής (23/10). «Τώρα θα ξεκουραστεί και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει στον πάγκο, έχοντας ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του», πρόσθεσε.
Δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής του Κομπανί στα καθήκοντά του. Όπως διευκρίνισε ο Έμπερλ, ο Βέλγος τεχνικός θα επιστρέψει μόνο όταν λάβει το απαραίτητο «πράσινο φως» από τους γιατρούς.
Στο μεταξύ, ο βοηθός του, Άαρον Ντανκς, έχει αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας και βρισκόταν στον πάγκο στη νίκη με 3-1 επί της Φράιμπουργκ, αλλά και στο εμφατικό 6-1 επί του Μαγδεμβούργου.
Η Μπάγερν, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Bundesliga, αντιμετωπίζει το Σάββατο (31/10) την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε ένα σημαντικό παιχνίδι στη μάχη για τον τίτλο.
Η Μπάγερν βρίσκεται στην κορυφή της Bundesliga και το Σάββατο (31/10) αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε ένα κομβικό παιχνίδι για τη μάχη του τίτλου.
![]()
