Το θέμα που είχε προκύψει από το αίτημα της αστυνομίας για την αναβολή των παιχνιδιών για λόγους ασφαλείας φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει
Με την αλλαγή στάσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπως φάινεται τα παιχνίδια αυτά θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Τα παιχνίδια της Κυριακής μπορεί να φαινόταν μέχρι και πριν από μερικές ώρες ότι θα οδηγούνταν σε αναβολή, ωστόσο υπήρξε ανατροπή σκηνικού.
Την Κυριακή 5/12 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στις 19:30 και ο Ιωνικός τον ΠΑΟΚ στις 17:15. Μια μέρα μετά, συμπληρώνονται 13 χρόνια από τη μέρα της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια από σφαίρα αστυνομικού.
Γι αυτόν τον λόγο, η Αστυνομία ζήτησε να μη διεξαχθούν οι δύο αναμετρήσεις, λόγω του ότι υπάρχει φόβος να γίνουν επεισόδια. Να θυμίσουμε πως εκείνη τη μέρα θα είναι στη χώρα μας και ο Πάπας Φραγκίσκος, πράγμα το οποίο σημαίνει πως θα υπάρχουν μέτρα στην Αθήνα για την επίσκεψή του.
Δείτε επίσης: ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: H Ένταση μεταξύ Μπαντιμπαγκά και Ζίβκοβιτς
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Σημαντικά Do’s και Don’ts για σήμερα [Τρίτη 02.12.2025]
- Οι λόγοι για τους οποίους οι περισσότερες startups αποτυγχάνουν στα πρώτα δύο χρόνια
- Σημαντικός βαθμός για τη Βαλένθια στο Βαγέκας
- Η Κρεμονέζε σταματά την αήττητη πορεία της Μπολόνια
- Εγνατία: Κλείσιμο ρεύματος από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη από αγρότες στον δυτικό κόμβο Κομοτηνής
![]()
