Η μη ποδοσφαιρική επιχειρηματική δραστηριότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζεται:
Ο Πορτογάλος άνοιξε την 7η κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, με το εμπορικό σήμα να δημιουργείται από κοινού με τον επιχειρηματία Πάουλο Ράμος, ιδρυτή της Saúde Viável.
«Μόλις ανοίξαμε την κλινική μας Insparya στη Μαρμπέγια (Μάλαγα), 2η στην Ισπανία κι 7η στον όμιλο Insparya. Αυτό το κέντρο διαθέτει 4.000 τετραγωνικά μέτρα, 15 αίθουσες μεταμόσχευσης εξοπλισμένες με την πιο προηγμένη τεχνολογία στη μεταμόσχευση μαλλιών και μια εξαιρετικά εξειδικευμένη ιατρική ομάδα για τη θεραπεία των ασθενών μας», κοινοποίησε ο Ρονάλντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Μπείτε στην Insparya κι ανακαλύψτε τη μέθοδο της επιτυχίας μας. Πάνω από 40.000 άνθρωποι έχουν ήδη αλλάξει τη ζωή τους χάρη στην Insparya. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δίνετε», ολοκληρώνεται η… παρουσίαση.
Οι κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μία από τις πολλές επενδύσεις του Πορτογάλου αστέρα. Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Ρονάλντο σχεδίαζε να ανοίξει ένα νέο ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ, μετά από εκείνα που ήδη υπάρχουν με το εμπορικό σήμα Pestana CR7 Lifestyle Hotels στην Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Νέα Υόρκη.
Δείτε επίσης: Κριστιάνο Ρονάλντο: H Γιουνγκ Μπόις το 36ο «θύμα» του (vid)
- Ο Άντονι Χόπκινς απαντά για την αναφορά της συζύγου του σχετικά με τον αυτισμό: Όλα αυτά είναι ανοησίες
- Αποκαλύψεις από την κατάθεση Στρατάκου: ΟΠΕΚΕΠΕ και κομματικά συμφέροντα κάτω από τη σκιά της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Δημοσιοποίηση τελών κυκλοφορίας οχημάτων 2026 στην πλατφόρμα myCAR στην Ελλάδα
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Έναρξη διανομής σχολικών γευμάτων στο 40ο δημοτικό Πειραιά
- ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτοί είναι οι ‘άριστοι’ της ΝΔ!»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
