Αντιδράσεις των κορυφαίων ΜΜΕ για τον Μοντέρο μετά το χειρουργείο

Αντιδράσεις των κορυφαίων ΜΜΕ για τον Μοντέρο μετά το χειρουργείο

Άμεση ήταν η αντίδραση, κυρίως από τα ισπανικά ΜΜΕ, στην είδηση της χειρουργικής επέμβασης του Γιαν Μοντέρο για την αποκατάσταση του προβλήματος στον μηνίσκο του αριστερού γόνατος, με τον προβλεπόμενο χρόνο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται σε έξι μήνες.

Μοντέρο εκτός δράσης για 6 μήνες μετά το χειρουργείο

Χαρακτηριστικοί είναι οι τίτλοι που φιλοξενούν οι ιστοσελίδες των κορυφαίων εφημερίδων:

– AS: «Καταστροφή στον Ολυμπιακό: Για Μοντέρο, έξι μήνες εκτός δράσης» (Debacle en el Olympiacos: Jean Montero, seis meses de baja).

– Marca (Ισπανία): «Ισχυρό πλήγμα για τον πρωταθλητή της EuroLeague: Έξι μήνες εκτός ο Μοντέρο» (Mazazo para el campeón de la Euroliga: Montero, seis meses baja).

– Mundo Deportivo (Ισπανία): «Μοντέρο, έξι μήνες εκτός: Σκληρό χτύπημα για τον Ολυμπιακό» (Montero, seis meses de baja: duro golpe para Olympiacos).

– EFE (ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων): «Ο Δομινικανός Μοντέρο (Ολυμπιακός) θα μείνει εκτός για έξι μήνες μετά από χειρουργείο στο μηνίσκο» (El dominicano Montero (Olympiacos) estará seis meses de baja tras ser operado de menisco).

Σε ιστοσελίδες αλλά και στα social media της Δομινικανής Δημοκρατίας αναφέρεται κυρίως ότι «ο Δομινικανός μπασκετμπολίστας Γιαν Μοντέρο θα παραμείνει μακριά από τα γήπεδα για περίπου έξι μήνες», με έμφαση στην αποτυχία της θεραπείας PRP και στην ανάγκη της χειρουργικής επέμβασης που έγινε την (30/10).

Loading

Play