Αποκαλυπτήρια για τη νέα εικόνα του Nick Galis Hall με πτυσσόμενη κερκίδα και VIP αλλαγές

Αποκαλυπτήρια για τη νέα εικόνα του Nick Galis Hall με πτυσσόμενη κερκίδα και VIP αλλαγές

Η νέα εικόνα του Nick Galis Hall παρουσιάστηκε επίσημα από την ΚΑΕ Άρης, στο πλαίσιο media day, με τον αντιπρόεδρο των «κιτρινόμαυρων» Βύρωνα Αντωνιάδη να ξεναγεί τους δημοσιογράφους στον χώρο. Οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη το τελευταίο διάστημα.

Το σημαντικότερο νέο για το «σπίτι» του Άρη είναι η πτυσσόμενη κερκίδα, περίπου 700 θέσεων, που τοποθετήθηκε στο μικρό βοηθητικό γήπεδο του Παλέ.

Τοποθετήθηκαν επίσης νέα περιμετρικά LED, διαμέτρου 250 μ., για προβολή χορηγών και χρήση εφέ, «έτσι όπως συμβαίνει σε γήπεδα της Ευρωλίγκα, αλλά και του NBA», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνιάδης.

Παράλληλα, διαμορφώθηκαν τα δημοσιογραφικά θεωρεία, που είναι ελαφρώς μικρότερα σε σχέση με το παρελθόν και έχουν ανανεωμένα έδρανα, ενώ μπήκαν νέες θέσεις VIP. Τα παλιά «βελούδινα» αντικαταστάθηκαν από 40 δερμάτινες θέσεις και πάνω από αυτές δημιουργήθηκε χώρος για σουίτες. Υπάρχουν ακόμη νέες θέσεις δίπλα στο παρκέ (courtside seats), ενώ ετοιμάζεται και VIP Lounge, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο στο πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς του Άρη.

Έγιναν ακόμη αναβαθμίσεις στις υποδομές της ομάδας, με ανανεωμένα γραφεία των προπονητών, νέο γυμναστήριο και, πλέον, ένα υπερσύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο στο γήπεδο.

«Γενικά, κάναμε μια αισθησιακή αναβάθμιση στο γήπεδο, για να τονίζεται περισσότερο το κιτρινόμαυρο στοιχείο. Θέλαμε, επίσης, να αναβαθμίσουμε την εμπειρία των VIP θέσεων», κατέληξε ο Βύρων Αντωνιάδης.

Loading

Play