Συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά ο ΟΦΗ έχοντας αρκετούς απόντες στην σημερινή προπόνηση.
Με άδεια απουσίασαν την Τρίτη (22/2), οι Λουκ Καστάινιος και Φελίπε Γκαγιέγος, ενώ θεραπευτική αγωγή ακολούθησαν και πάλι οι Γιον Τοράλ, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν και Φιορίν Ντούρμισαϊ. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης της ομάδας της Κρήτης, αυτό περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής.
Αύριο, Τετάρτη (23/2), οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει οριστεί για τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (24/2).
Δείτε επίσης: ΕΣΑΚΕ και Ερυθρός Σταυρός προτρέπουν για εκμάθηση παροχής πρώτων βοηθειών
- Επένδυση άνω των 300 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση ερευνητικών υποδομών στην Ελλάδα
- Εκκένωση στην περιοχή Πανόραμα Σαλαμίνας λόγω πυρκαγιάς: Σημαντικό μήνυμα από το 112
- Αλ. Σδούκου: Ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να μας κάνει να ξεχάσουμε – Η βελτίωση της καθημερινότητας κλειδί για την αυτοδυναμία
- ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης να επιστρέψει τα κλεμμένα στους αγρότες αντί να κουνάει το δάχτυλο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φωτιά στη Μαδρίτη: Δραματική κατάσταση με 120.000 στρέμματα κατεστραμμένα
![]()
