1-0 η Τζαμάικα στο Davis Cup
Απρόσμενη ήττα με 6-2, 4-6, 6-3, μέσα σε 2 ώρες και 134 λεπτά, γνώρισε ο Μιχάλης Περβολαράκης (νο 402 στον κόσμο) από τον Ρόουλαντ Φίλιπς (νο 1390), στο πρώτο παιχνίδι της Ελλάδας με την Τζαμάικα, στο Ace Tennis Club της Παλλήνης, βάζοντας δύσκολα στην εθνική ομάδα.
Έτσι η Τζαμάικα πήρε προβάδισμα με 0-1 στο Best of-5 που θα κρίνει ποια από τις δυο ομάδες θα βρεθεί στον 2ο -και τελευταίο- προκριματικό γύρο των play-off ανόδου, του World Group II.
Επόμενη αποψινή-και τελευταία- αναμέτρηση, αυτή ανάμεσα στον Πέτρο Τσιτσιπά και τον Μπλέιζ Μπίκνελ (18:45GR), η οποία θα “ κλείσει” και το πρόγραμμα της 1ης ημέρας αγώνων στην Παλλήνη.
Δείτε επίσης: Δ. Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι «επιτήδειος ουδέτερος» (vid)
- Ανοιχτά μετεωρολογικά δεδομένα: Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο πρωτοστατεί στην έρευνα για το κλίμα
- Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με το Μαρούσι
- Ολοκλήρωση της 9ης Υπουργικής Συνάντησης του Forum Αρχαίων Πολιτισμών με την Υιοθέτηση της Διακήρυξης των Αθηνών
- Ανακληθούν τα Oreo cheesecakes από τον ΕΦΕΤ – Η αιτία
- Επείγουσα προειδοποίηση από τους οδοντιάτρους για παραπλανητικές διαφημίσεις οδοντιατρικών υπηρεσιών
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
