Διά ζώσης παρακολούθησε η Σουάϊ Πενγκ τον θρίαμβο της συμπατριώτισσας της, Αϊλίν Γκου στο Big Air του ελεύθερου σκι, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο.
Η Κινέζα τενίστρια, συνοδευόταν από τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), Τόμας Μπαχ.
Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τον επίσημο Ολυμπιακό ραδιοτηλεοπτικό φορέα «OBS», η Πενγκ και ο Μπαχ συνομιλούν, μία ημέρα μετά την αποκάλυψη ότι συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο στην κινεζική πρωτεύουσα, αλλά και την δημοσίευση της συνέντευξης που παραχώρησε η 36χρονη Κινέζα στην γαλλική εφημερίδα «L` Equipe».
Η Πενγκ, φαίνεται πως είναι λάτρης του χειμερινού αθλητισμού, καθώς το περασμένο Σάββατο, παρακολούθησε αγώνες κέρλινγκ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να παρακολουθήσει και το αγώνισμα του χορού στον πάγο.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι γονείς του Άλκη μαζί με δυο φίλους του (pic)
- Αυξημένος κίνδυνος πνιγμού στην Ελλάδα: 378 θάνατοι ετησίως και οδηγίες ασφαλούς κολύμβησης
- Καλλιθέα: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκή με θύμα 15χρονο – Αναζητούνται ακόμα 10 άτομα
- Ο Άγιος Σεβαστιανός: Το διαχρονικό σύμβολο της queer κουλτούρας
- Σοβαρό σιδηροδρομικό ατύχημα στην Πολωνία: Τρένα συγκρούστηκαν κοντά στο Μπιαλοσλίβιε
- Κλήδονας: Η αναβίωση ενός αρχαίου εθίμου που ενώνει τις κοινότητες
![]()

