Χεζόνια: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγα από το NBA» και επιστρέφει στους Καβαλίερς

Χεζόνια: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγα από το NBA» και επιστρέφει στους Καβαλίερς

Ο Μάριο Χεζόνια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, δείχνοντας την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στο NBA έπειτα από έξι χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο 31χρονος Κροάτης φόργουορντ, που αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης κάνοντας χρήση της σχετικής ρήτρας αποδέσμευσης για το NBA, είπε ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε έναν οργανισμό που πάντα θαύμαζε και σεβόταν.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, ο Χεζόνια αναφέρθηκε τόσο στην πρώτη του παρουσία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου όσο και στην εξαετή πορεία του στην Ευρώπη.

«Δεν μου άρεσε ποτέ ο τρόπος με τον οποίο έφυγα από το NBA, όμως αυτά τα πέντε χρόνια ήταν ακριβώς ό,τι ήθελα και ό,τι χρειαζόμουν», έγραψε ο Κροάτης. «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου θα γραφτεί στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, μία ομάδα και έναν οργανισμό που πάντα θαύμαζα και σεβόμουν», πρόσθεσε.

Η μετακίνησή του σηματοδοτεί την επιστροφή του στο NBA για πρώτη φορά μετά το 2020, έπειτα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη διαδρομή στην Ευρώπη με τις φανέλες του Παναθηναϊκού και της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων τη EuroLeague και αναδείχθηκε MVP της Liga ACB για τη σεζόν 2025-26.

Loading

Play