Η Τότεναμ βρίσκεται στην 14η θέση της Premier League και, παρά την υπομονή της διοίκησης, η πίεση αυξάνεται στον προπονητή της ομάδας, Τόμας Φρανκ, σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο.
Αφού εξέτασε πολλούς υποψηφίους, η Τότεναμ αποφάσισε να εμπιστευτεί αυτήν την αποστολή ανατροπής στον Τόμας Φρανκ. Γνωστός στην Αγγλία για την αξιοσημείωτη επταετή θητεία του στην Μπρέντφορντ, ο Δανός προπονητής είχε πολλή δουλειά σε έναν σύλλογο όπως η Τότεναμ.
Με μεμονωμένους παίκτες να αποδίδουν αντιστρόφως ανάλογα με τις ικανότητές τους, ο Φρανκ βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς η ομάδα δυσκολεύεται να βρει ρυθμό. Και ενώ ζητά την ίδια υπομονή που έδειξαν οι Αρτέτα και Γκουαρδιόλα στις συνεντεύξεις Τύπου, ο 52χρονος προπονητής φαίνεται εκτεθειμένος στο Λονδίνο. Αυτό το Σάββατο, η εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Χαμ θα μπορούσε κάλλιστα να σημάνει το τέλος της θητείας του στο «Tottenham Hotspur Stadium».
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα των «Times», ο λονδρέζικος σύλλογος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ν’ απολύσει τον Φρανκ τις επόμενες ώρες.
Παράλληλα, η αντίδραση των οπαδών των «Spurs», οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά του προπονητή τους, ακόμη και όταν το νικητήριο γκολ του Γουίλσον ελέγχθηκε από το VAR πριν κατακυρωθεί, δείχνει την απογοήτευσή τους. Για μήνες, ο Φρανκ δέχεται «πυρά», όχι μόνο για τα αποτελέσματα αλλά και για το υπερβολικά προσεκτικό στυλ παιχνιδιού του, το οποίο έχει αυξήσει την απογοήτευση των οπαδών της Τότεναμ.
![]()

