Διαγωνισμός τριπόντων με ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα φιλοξενήθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπουργκ, για το 8ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Telekom Center Athens. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο European Ambassador του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια συμβολική μονομαχία για καλό σκοπό.
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν αυτός που πήρε τη νίκη στη διαδικασία, όμως το αποτέλεσμα έμεινε σε δεύτερο πλάνο, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι η δωρεά θα είναι τελικά διπλάσια από το αρχικά προβλεπόμενο ποσό.
Συνολικά 100.000 ευρώ θα διατεθούν, με 50.000 ευρώ να πηγαίνουν στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού και άλλα 50.000 ευρώ στον Σύλλογο «Περπατώ».
Η προσφορά αυτή είναι προσωπική δωρεά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετατρέποντας τον διαγωνισμό του ημιχρόνου σε πρωτοβουλία με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα.
Συγκίνηση στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου πριν το Παναθηναϊκός – Μπουργκ
![]()
