Δύσκολα αλλά προκρίθηκε ο ΟΦΗ ο οποίος με πέναλτι του Καστάνιος στο 25ο λεπτό προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι Κρητικοί αντιμετώπισαν τον Αχέροντα Καναλακίου με την φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση να γίνεται στο πρώτο ημίχρονο λίγο πριν το μισάωρο.
Εκεί ο Καμάου ανατράπηκε στην περιοχή από τον Παπανίκου με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει την εσχάτη των πονών.
Ο Λουκ Καστάνιος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, με τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Β. Τζιάρρας): Bλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Καππίας, Παπανίκου (50’ Κυριάκης), Ζδράβος, Φράγκος, Πότσης (72’ Εμβραΐζογλου), Γεωργίου (72’ Κωσταμένας), Βέρμπης, Τσούτσης (50’ Βασιλειάδης).
ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Γκαγιέχος (46’ Λυμπεράκης), Ναμπί (59’ Γρίβας), Σελίμοβιτς (46’ Μεγιάδο), Φαν Ντούινεν (59’ Νέιρα), Καμάου, Καστάνιος.
Δείτε επίσης: Νόβακ Τζόκοβιτς: «Μπορεί να μην πάω στην Αυστραλία»
- Καιρικές συνθήκες σε Μακεδονία και Θράκη με τοπικούς όμβρους
- Η ανάγκη για θεμελιώδεις αλλαγές στον πόλεμο της Γάζας τονίζει ο Γερμανός ΥΠΕΞ Γ. Βάντεφουλ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καμπανάκι» 1,7 εκατ. σε αγροκτηνοτρόφους της Θεσσαλίας – Δεσμεύσεις περιουσιών και κρυπτονομισμάτων
- Ατύχημα στη Νότια Εύβοια: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαράδρα, δύο γυναίκες στο νοσοκομείο
- Στους ημιτελικούς των 50μ. ύπτιο προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr