Έκτακτη σύγκληση στην ΕΟΚ μετά την παραίτηση Λιόλιου

Έκτακτη σύγκληση στην ΕΟΚ μετά την παραίτηση Λιόλιου

Σε έκτακτη σύγκληση στην ΕΟΚ μετά την παραίτηση Λιόλιου προχωρά το Διοικητικό Συμβούλιο την Κυριακή (25/10) στις 16:30, έπειτα από την αποχώρηση του Βαγγέλη Λιόλιου από την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε την απόφασή της με επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι το Δ.Σ. θα εξετάσει τις απαραίτητες ενέργειες για την ανασυγκρότησή του, με βάση την αθλητική νομοθεσία και το καταστατικό της.

Η συνεδρίαση γίνεται μετά τη δημόσια δήλωση του Λιόλιου ότι αποχωρεί από την προεδρία, αλλά και μετά την απόφασή του να μην ασχοληθεί πλέον με το μπάσκετ.

Η Ομοσπονδία υπογράμμισε ότι βασική προτεραιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της και την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεών της.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Κατόπιν των πρόσφατων εξελίξεων και μετά τη δημόσια δήλωση του Προέδρου της Ομοσπονδίας περί παραίτησής του και της οριστικής απόφασής του να μην ασχοληθεί πλέον με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ ανακοινώνει την έκτακτη σύγκλησή του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα και ώρα 16:30, προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες και προβλεπόμενες αποφάσεις για την ανασυγκρότησή του, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο και το καταστατικό του, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας και των διοργανώσεών της, που αποτελούν αυτή τη στιγμή το αποκλειστικό μέλημα του Διοικητικού Συμβουλίου».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Loading

Play