Την δολοφονία του Φαμπρίτσιο Πισιτέλι ερευνούν οι ιταλικές αρχές
Ο αρχηγός των οργανωμένων οπαδών της Λάτσιο που ήταν γνωστός και ως «Diabolik» έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2019 από πυρά που δέχθηκε στο πάρκο των υδραγωγείων της Ρώμης.
Πίσω από την δολοφονία του φαίνεται πως υπήρχαν οπαδικά κίνητρα. Βασικό ύποπτο οι Αρχές θεωρούν τον Ραούλ Εστεμπάν Καλντερόν με το ιταλικό δικαστήριο να κάνει λόγο για επαγγελματία εκτελεστή.
Στην αναγνώριση του Καλντερόν βοήθησαν μαρτυρίες πολιτών που ήταν κοντά στο συμβάν, αλλά και οι κάμερες ασφαλείας, διακρίνοντας ορισμένα χαρακτηριστικά τατουάζ που έχει ο εκτελεστής στα χέρια του.
Ο Καλντερόν παραμένει ελεύθερος και πληροφορίες τον θέλουν εκτός Ιταλίας, μάλλον στην Ισπανία. Οι δύο αυτές χώρες συνεργάζονται για την σύλληψή του.
Δείτε επίσης: Το «Cathedral» θα είναι το νέο γήπεδο των Μίλαν και Ίντερ (vids)
- Συναγερμός για την υγεία: Κλιματική αλλαγή ζητούν ειδικοί του Lancet να κηρυχθεί παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης
- Έκπληξη στη Φθιώτιδα: χιονόπτωση με κεραυνούς στα ορεινά χωριά
- Λαμίν Γιαμάλ: «Κάποια μέρα θα έρθει η ώρα μου» μετά την τρίτη θέση στη Χρυσή Μπάλα
- Στο 90’+3′ η Ντόρτμουντ πήρε τη λύτρωση με Σάμπιτσερ και πρόκριση
- Σοκ στο League Cup: η Φλίτγουντ της 4ης κατηγορίας απέκλεισε στα πέναλτι την Άρσεναλ
![]()
