Χωρίς προβλήματα κύλησε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Παναιτωλικό, ενόψει της κυριακάτικης (13/9, 21:30) αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι βρίσκει αντιμέτωπους τους δύο πρωτοπόρους της εφετινής Λίγκας.
Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική, τελειώματα και στατικές φάσεις.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τζέικομπ Νίστρουπ ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα να επιστρέφει αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τον Σίριλ Ντέσερς να βρίσκεται ξανά διαθέσιμος, καθώς εξέτισε την ποινή του. Την 23άδα του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Πένια, Κότσαρης, Τσάβες, Καλάμπρια, Κυριακόπουλος, Τσάπρας, Κάτρης, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Πάλμερ-Μπράουν, Καμαρά, Κοντούρης, Κάνγκουα, Ταμπόρδα, Λούζα, Ουναΐ, Γιάγκουσιτς, Πελίστρι, Αντίνο, Λιβάι Γκαρσία, Τεττέη, Ντέσερς και Ραστόντερ.
Ο Τζέικομπ Νίστρουπ ανακοίνωσε την αποστολή αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, με τις επιστροφές των δύο ποδοσφαιριστών να ξεχωρίζουν.
Πηγή Φωτό: ΠΑΕ Παναθηναϊκός
![]()
