Ο Νόα Χόρκλερ έδωσε τις πρώτες του σκέψεις για τη συνεργασία του με τον Ηρακλή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, δηλώνοντας έτοιμος να προσφέρει δύναμη, πάθος και ομαδικότητα. Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ με διαβατήριο Μεγάλης Βρετανίας μίλησε μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο.
«Ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Ηρακλή. Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και στο ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε κορυφαίο επίπεδο. Την περασμένη σεζόν αντιμετώπισα για πρώτη φορά τον Ηρακλή και είμαι έτοιμος να προσφέρω ενέργεια και ευελιξία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ελπίζω να συμβάλω ουσιαστικά στην πορεία της ομάδας, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο FIBA Europe Cup. Η επιστροφή στην Ελλάδα για την πέμπτη μου επαγγελματική σεζόν είναι πραγματικά ευλογία. Νιώθω όλο και πιο… Έλληνας, μέρα με τη μέρα, καθώς γνώρισα την κοπέλα μου στην Καρδίτσα και ταξιδέψαμε μαζί σε όλη τη χώρα».
Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ηρακλή, με το κοινό να είναι γεμάτο ενέργεια και παλμό, οπότε είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά με τη νέα μου ομάδα και τους φιλάθλους. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτού του είδους το περιβάλλον, όπου οι φίλοι της ομάδας θα μας δίνουν την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση, για να φτάσουμε στις νίκες. Έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη μου σεζόν, κατά την οποία συμμετείχα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ σε ένα νέο πρωτάθλημα και απέναντι σε νέες ομάδες, για να δείξω τι μπορώ να προσφέρω και να βοηθήσω τον Ηρακλή να κερδίσει σημαντικά παιχνίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο FIBA Europe Cup».
«Είχα μερικές συζητήσεις με τον προπονητή, σχετικά με το ρόλο μου στο παρκέ και τη συνεργασία μου με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Πιστεύουμε ότι ταιριάζω απόλυτα στο σύστημα και μπορώ να αγωνιστώ δίπλα σε άλλους forward. Είμαι έτοιμος να προσφέρω στον Ηρακλή δύναμη και τις αγωνιστικές μου ικανότητες. Μπορώ να φέρω πάθος και πνεύμα ομαδικότητας, στηρίζοντας τους συμπαίκτες μου καθημερινά, τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες».
Ρ. Αβραμίδου
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
![]()
