Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, απορρίφθηκε τελεσιδίκως η μήνυση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά του Παναγιώτη Αγγελόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση. H σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:
«Δικαίωση του Π. Αγγελοπουλου – απόρριψη άλλης μιας μηνύσεως του Δ. Γιαννακόπουλου. Με το υπ’ αριθμ. 993/2021 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών απορρίφθηκε τελεσιδίκως η μήνυση του Δ. Γιαννακόπουλου κατά του Π. Αγγελοπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση.
Ο Δ. Γιαννακοπουλος, με την κριθείσα ως αβάσιμη μήνυσή του, ισχυριζόταν ότι οι διαμαρτυρίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, ήταν τάχα ψευδείς και συκοφαντικές, διατεινόμενος ότι τάχα οι δηλώσεις αυτές δεν είχαν γίνει ποτέ.
Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, λαμβάνοντας υπ’ όψιν του όλα τα αποδεικτικά μέσα (συμπεριλαμβανομένων των καταθέσεων Χ. Καουρη), έκρινε επί της ουσίας της υποθέσεως και κατέληξε στην τελεσίδικη κρίση ότι οι επίμαχες συκοφαντικές δηλώσεις πράγματι έγιναν από τον Α. Λιογκα και παρουσιάστηκαν από τον ίδιο ως η επίσημη θέση της ΚΑΕ και του ΔΠΓ.
Συνεπώς από τις δικαστικές αρχές υπήρξε απόλυτη δικαίωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του Π. Αγγελοπουλου.
Αντιθέτως μια ακόμη απόπειρα του Δ. Γιαννακόπουλου να διαστρεβλώσει την γνωστή σε αυτόν πραγματικότητα στέφθηκε με αποτυχία».
Δείτε επίσης: ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Κρίθηκε αβάσιμη η μήνυση του Γιαννακόπουλου»
- Μύκονος: Τέλος σε επτά παίκτες μετά την ιστορική σεζόν
- Ρεκόρ για την AEGEAN τον Ιούλιο: ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια επιβάτες σε έναν μήνα
- Στο επίκεντρο η βιομηχανία: Μητσοτάκης και Θεοδωρικάκος για νέο παραγωγικό μοντέλο και επενδύσεις
- Συγκινεί η απώλεια του Γιάννη Γρηγοράκη – έφυγε ο Θεσσαλονικιός συγγραφέας
- Αγρίνιο: Πυρκαγιά στη Μεγάλη Χώρα – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
