Γιώργος Πρίντεζης: «Η on-ball στρατηγική του Ολυμπιακού φέτος μπορεί να κρίνει την επιτυχία»

Γιώργος Πρίντεζης: «Η on-ball στρατηγική του Ολυμπιακού φέτος μπορεί να κρίνει την επιτυχία»

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανυπομονεί για το 8ο STOIXIMAN AegeanBall Festival (26-28 Ιουνίου) και τα πλέι οφ της Euroleague, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μονακό στο ΣΕΦ την Τρίτη (28/4). Ο έμπειρος παίκτης αναφέρεται στην ενέργεια και την αφοσίωσή του τόσο στο τουρνουά 3on3 στη Σύρο όσο και στην ομάδα του Πειραιά. Ποιο είναι το ποιοτικό χαρακτηριστικό του Ολυμπιακού φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές που έφτασε στο φάιναλ φορ χωρίς να κατακτήσει το τρόπαιο; Ο Πρίντεζης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), εκφράζει τα εύσημά του στους Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ ελπίζει για μία επιτυχημένη πορεία στην Euroleague.

Η επιθυμία του Πρίντεζη για ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Σύρο αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, καθώς κατά την παρουσίαση του φετινού AegeanBall Festival ανακοινώθηκε η έναρξη των εργασιών. «Προσπάθησα πολύ για αυτό, θεωρώντας ότι ήταν αδικία για το νησί», δήλωσε ο Πρίντεζης. Θα δει και τη δεύτερη επιθυμία του να πραγματοποιείται; Να σηκώσει ο Ολυμπιακός το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στις 24 Μαΐου στο Telekom Center της Αθήνας;

Ο Πρίντεζης, αναφερόμενος στους πρώην συμπαίκτες του, σημειώνει την αξία του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο του MVP, καθώς και του Νίκολα Μιλουτίνοφ και του Τάιλερ Ντόρσεϊ, που έχουν ξεχωρίσει φέτος. «Ο Ολυμπιακός φέτος έχει παραπάνω on-ball παιχνίδι, κάτι που θεωρώ ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο φάιναλ φορ», καταλήγει ο Γιώργος Πρίντεζης.

Loading

Play