Η Κηφισιά ενισχύεται με τον Πολωνό επιθετικό Σεμπάστιαν Μουσιόλικ

Η Κηφισιά ενισχύεται με τον Πολωνό επιθετικό Σεμπάστιαν Μουσιόλικ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Μουσιόλικ, ενός 29χρονου Πολωνού επιθετικού, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Σλασκ Βρότσλαβ και συμμετείχε στα προκριματικά του UEFA Conference League.

Στη σχετική ανακοίνωση της Κηφισιάς αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Sebastian Karol Musiolik, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός.

Γεννημένος στις 19 Μαΐου 1996 στο Knurow της Πολωνίας, ο Sebastian Karol Musiolik άρχισε την καριέρα του στην Ακαδημία της Piast Leszczyny. Ακολούθως εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Górnik Czerwionka και της ROW 1964 Rybnik, όπου έφτασε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Το 2015 μεταγράφηκε στην Piast Gliwice και ακολούθησε ο διετής δανεισμός του στην ROW 1964 Rybnik, όπου σημείωσε 16 γκολ σε 91 συμμετοχές.

Από το 2018 έως το 2020, αγωνίστηκε στη Raków Częstochowa, ενώ το 2020/21 είχε δανεισμό στην Pordenone FC της Ιταλίας, με 6 γκολ και 3 ασίστ σε 32 αγώνες στη Serie B.

Μετά από δύο θητείες στη Raków Częstochowa, ολοκλήρωσε μια γεμάτη τετραετία με 18 γκολ σε 139 συμμετοχές και πανηγύρισε την κατάκτηση τεσσάρων τίτλων, συμπεριλαμβανομένου του Πρωταθλήματος (2022/23).

Το καλοκαίρι του 2023 υπέγραψε στην Górnik Zabrze, παρέχοντας 6 γκολ και 8 ασίστ σε 36 αγώνες, ενώ την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη Slask Wroclaw με 4 γκολ σε 26 συμμετοχές.

Η ΠΑΕ Κηφισιά καλωσορίζει τον Sebastian Karol Musiolik στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία.»

Loading

Play