Η μεταγραφή του Ντάγκλας Αουγκούστο στην Κράσνονταρ ενισχύει οικονομικά τον ΠΑΟΚ

Η μεταγραφή του Ντάγκλας Αουγκούστο στην Κράσνονταρ ενισχύει οικονομικά τον ΠΑΟΚ

Η Ναντ ανακοίνωσε ότι έφτασε σε συμφωνία με την Κράσνονταρ για τη μετακόμιση του αμυντικού μέσου Ντάγκλας Αουγκούστο. Μία μεταγραφή που έφερε χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης του Βραζιλιάνου, όταν τον παραχώρησε το 2023 στα καναρίνια.

Μετά από 57 παιχνίδια και 4 γκολ με τη φανέλα της Ναντ, ο Ντάγκλας Αουγκούστο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, για λογαριασμό του νέου του συλλόγου, της Κράσνονταρ. Η Ναντ εύχεται στον Ντάγκλας τα καλύτερα για την καριέρα του, καταλήγει η ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κράσνονταρ έκανε πρόταση ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Ναντ για τον 28χρονο Βραζιλιάνο μέσο, με το 20% του ποσού αυτού – δηλαδή το 1,3 εκατομμύρια ευρώ – να μπαίνει στα ταμεία του ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι οι ασπρόμαυροι είχαν παραχωρήσει τον Αουγκούστο με 5,8 εκατομμύρια ευρώ πριν από δύο χρόνια.

Loading

Play