Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από το Βερολίνο, διεύρυνε το νικηφόρο σερί της και «αναρριχήθηκε» στην κορυφή της κατάταξης της Euroleague.
Η «Βασίλισσα» υπέταξε και την Άλμπα (89-74), για την 22η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, πανηγυρίζοντας την πέμπτη διαδοχική νίκη της, με την οποία βελτίωσε το ρεκόρ της σε 16-3 και «έριξε» τη… συμπατριώτισσα της Μπαρτσελόνα στη δεύτερη θέση (με ρεκόρ 16-5). Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί παρέμειναν στη 16η θέση με ρεκόρ 6-12.
Οι απουσίες (Κοζέρ, Φερνάντεθ, Ταβάρες, Γουίλιαμς-Γκος, Βούκτσεβιτς) δεν πτόησαν τους Ισπανούς, οι οποίοι επέβαλαν από το πρώτο τζάμπολ το ρυθμό τους και βασιζόμενοι στον επιθετικό πλουραλισμό τους εξασφάλισαν γρήγορα μία διψήφια διαφορά ασφαλείας, την οποία διατήρησαν χωρίς απρόοπτα μέχρι την επίτευξη του «διπλού».
Κορυφαίοι των νικητών οι Τομά Ερτέλ (17π.), Βενσάν Πουαριέ (13π.), Γκερσόν Γιαμπουσέλε (12π.) και Τρέι Τόμπκινς (10π.), ενώ από τους Γερμανούς των 18 λαθών ο Μάοντο Λο με 21 πόντους ήταν απελπιστικά μόνος για την υπέρβαση.
Τα δεκάλεπτα: 15-19, 36-48, 56-73, 74-89
- Airbnb: Νέα εμπόδια στην ανάπτυξη
 - Εγκαινιάζεται ο νέος σταθμός συμπίεσης φυσικού αερίου στην Κομοτηνή
 - Η μουσική: Μια αποτελεσματική λύση κατά της μοναξιάς
 - Σφοδρές πλημμύρες στις κεντρικές Φιλιππίνες λόγω τυφώνα Καλμάγκι – Τουλάχιστον δύο νεκροί
 - Το σχέδιο Τραμπ για τη δημιουργία διεθνούς στρατιωτικής δύναμης στη Γάζα: Επιβολής και όχι ειρηνευτικής αποστολής
 
 ![]()
						
  