Ηλιόπουλος: «Θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες όσοι προσπαθούν να σπιλώσουν την ΑΕΚ»

Ηλιόπουλος: «Θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες όσοι προσπαθούν να σπιλώσουν την ΑΕΚ»

    Αποφασισμένος να οδηγήσει στις αρμόδιες Αρχές όσους επιχειρούν να σπιλώσουν την ΑΕΚ εμφανίστηκε σήμερα (25/10) ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος.

    Σε δήλωσή του, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προσπάθησαν λυσσαλέα κατά το διάστημα των τελευταίων 15 ημερών να διαστρεβλώσουν και μάλιστα δύο φορές, τον ορισμό φαινόμενο Βίας. Με τζάμια, και με δήθεν προπηλακισμούς. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις απέτυχαν παταγωδώς. Εξ’ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Αυτοί που προσπαθούν να σπιλώσουν την οικογένεια της ΑΕΚ, θα λογοδοτήσουν σε όλες τις Αρχές. Τέλος το θέατρο και τα φαινόμενα απολυταρχισμού στο ποδόσφαιρο.

    Η ΑΕΚ είναι Σύμβολο, είναι Ιδέα… Δεν φοβάται και θα είναι για Πάντα Μονομάχος στη πρώτη γραμμή. Όλοι όσοι αγαπούν τον Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως ομάδας, θα έχουν αύριο Κυριακή τα μάτια τους στο Ντέρμπι και στην τήρηση του Ευ Αγωνίζεσθαι.

Loading

Play